В больнице умер запорожец, ставший жертвой наезда Hyundai Elantra (ВИДЕО)

Мужчина скончался около 3 часов утра в городской клинической больнице №5.

Кровавое ДТП произошло вечером в среду, 6 декабря, на запорожской дамбе. Водитель автомобиля ВАЗ из-за неисправности транспортного средства вынужден был совершить незапланированную остановку. Мужчина выставил аварийный знак и приступил к ремонту авто. Внезапно на 26-летнего запорожца совершил наезд автомобиль Hyundai Elantra.

В результате произошедшего мужчина получил страшные травмы: у него была оторвана у сустава одна из ног, поврежден таз и переломана вторая нога. Патрульные полицейские оказали мужчине первую помощь и его каретой скорой помощи доставили в больницу.

Патрульні надали домедичну допомогу чоловіку, якому відірвало …

Запорізькі патрульні надали домедичну допомогу чоловіку, якому відірвало ногу під час ДТПВчора о 21: 13 годині на лінію 102 надійшов виклик про ДТП з потерпілим яке сталося на дамбі в бік вулиці Гагаріна.Прибувши на виклик патрульні виявили чоловіка лежачого на дорозі з відірваною ногою. Інспектори одразу наклали жгут та викликали швидку медичну допомогу. Патрульні з'ясували, що водій ВАЗ 2108 рухався у лівій смузі, після чого здійснив зупинку, через те, що виявив несправність автомобіля. Водій одразу виставив аварійний знак та зайнявся ремонтом автомобіля. В цей момент на нього наїхав автомобіль HYUNDAI ELANTRA внаслідок чого громадянин зазнав тілесних ушкоджень.Постраждалого госпіталізували до 5-ї міської лікарні із закритою травмою грудної клітини, закритою травмою живота, закритий перелом кісток тазу, рвана рана пахової області, та внутрішньою кровотечею. На місце ДТП працював слідчий. Після проведення медичного втручання в лікарні, чоловік помер. #zappolice#поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль ‪#мояноваполіція‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області Четвер, 7 грудня 2017 р.

Специалисты боролись за жизнь пострадавшего и делали все возможное, однако от полученных травм запорожец скончался в больнице.

На месте происшествия работали следователи, информирует пресс-служба Патрульной полиции Запорожья.