Ляшко вибив кошти на гелікоптери для рятувальників

Прем’єр Гройсман доручив передбачити в держбюджеті на 2018 рік кошти на закупівлю гелікоптерів для рятувальників за наполяганням Олега Ляшка. Про це лідер Радикальної партії заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Це результати мого візиту в Запоріжжя на «Мотор Січ» і подальшої нашої з В’ячеславом Богуслаєвим розмови з прем’єром. Домовилися, що мінімум 400 мільйонів гривень буде виділено на закупівлю наших, а не імпортних гелікоптерів», — наголосив Ляшко.

За словами лідера РПЛ, в результаті цього рішення запорізькі авіабудівники і десятки суміжних підприємств по всій Україні отримають державне замовлення, а відтак — тисячі людей будуть з роботою і зарплатою.

Підтримувати вітчизняного виробника радикали запропонували на законодавчому рівні — вони розробили законопроект «Купуй українське, плати українцям», згідно з яким національний виробник має бути пріоритетом у держави.

«Заробляти і працювати в рідній країні мають українці!», — наголосив Ляшко.

Раніше політик вимагав від влади закуповувати українське вугілля, а не ПАРське чи американське, щоб давати роботу українським шахтарям.