Ляшко — владі: Не стійте на нашому шляху, бо знесемо

Підвищення зарплат та пенсій – найголовніші питання, які має вирішувати українська влада. У цьому переконаний лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко. «Ви прирекли людей на бідність – виплачуєте копійчані зарплати, а потім саджаєте народ на голку соціальних послуг, субсидій та дотацій. Не треба людям ваші наркоманські дози. Дайте людям нормальну роботу та зарплату, а також підтримку національного виробника», — наголосив політик.

Як альтернативу, фракція Радикальної партії пропонує антикризовий план дій з порятунку країни. «Ви побираєтесь по всьому світу, принижуючи українську націю. В обмін на кредити МВФ ви піднімаєте пенсійний вік, продаєте землю, вносите кандидатури іноземців наглядачами над Україною. Потрібно не побиратися, а заробляти. Для цього треба міняти економічну політику, давати людям дешеві кредити та створювати умови для роботи українцям», — зазначив Ляшко.

Лідер опозиційної фракції вважає, що тільки при підтримці національного виробника, держава зможе вийти з кризи. «Президент Порошенко має лобіювати по закордонах не цукерки «Рошен» та продавати «Турбоатом» і українську землю, а відстоювати інтереси українського виробника. Кожен українець повинен мати можливість продавати свою продукцію закордон. Для цього ми відстояли прийняття у парламенті законопроекту про створення експортно-кредитного агентства, щоб в Україну прийшла валюта, а українці мали роботу та зарплати», — підсумував народний депутат.